Select your country or region so that we can show the best information for you.

Continue to United States

Beräkna din verksamhets klimatavtryck med oss och Fortnox!

Beräkna enkelt din verksamhets klimatavtryck med oss och Fortnox. För att kunna göra en klimatberäkning så behöver du aktivera kopplingen till Fortnox först.

När aktiveringen är klar så återkommer vi med en offert på klimatberäkningar för ditt företag.

A few of our amazing customers and partners

wedonthavetime
bontouch
enento
netlight
wwf

Klimatberäkning med Fortnox

Klimatberäkningar är ett första viktigt steg i din verksamhets miljö- och hållbarhetsarbete. Vi kan med hjälp av kopplingen till Fortnox automatiskt beräkna klimatavtrycket för de flesta tjänstebolag. Den här lösningen är perfekt för små och medelstora företag som vill få koll på sin klimatpåverkan.

Fortnox är en molnbaserad plattform för småföretagare och redovisningsbyråer. Plattformen är marknadsledande i Sverige. Det ger också kunder tillgång till finansiella tjänster och företagsförsäkringar. För ytterligare information se www.fortnox.se.

The climate report

När du väljer att göra klimatberäkningar genom GoClimate får du en skräddarsydd klimatrapport som tydligt visar var era utsläpp kommer ifrån. Rapporten ger en bra grund för både intern och extern kommunikation kring ert hållbarhetsarbete.

Any questions?

For further queries, please check out our frequently asked questions or send us an email at [email protected].

Other services

We can help out with carbon footprint calculations, financing climate projects, inspirational lectures, workshops and technical integrations. Contact us at [email protected] to learn more.

Calculate your business carbon footprint

Sign up to our business newsletter!

Receive tips and inspiration on how you as a company can improve your climate work